Pretura sect. Botanica – cu interes, sau fără minte?

Pretura sectorului Botanica a organizat discuții publice despre atribuirea unui teren pe strada: “Muncești 799” pentru construcția unei biserici. Grupul “Ateii din Moldova” a criticat decizia preturii argumentând:

“Nu mai este nevoie de încă o biserică, avem nevoie de instituții utile societății. Religia îți pierde influența și peste 20-30 ani această biserică va sta pustie precum stau bisericile din Europa. Marea majoritate a tineretului nu este credincioasă! Religia nu are viitor!”.

Acest mesaj urma să fie spus conducerii preturii și participanților la discuții din partea grupului de unul dintre administratorii grupului Vitalie Lisnic. Doar că aceste discuții nu au fost discuții, ci bătaie de joc. Chiar dacă reprezentantul ateilor s-a inscris cu o săptămână înainte, nu a putut vorbi nici 30 secunde. Reprezentanții preturii încercau să-l oprească spunând ca nu trebuie să provoace conflicte.

Deci terenul a fost atribuit, iar responsabili de asta se face conducerea preturii, care a rămas cu mintea în Evul Mediu. Posibil că nu au învățat la școală ce spune știința despre evoluția omului, cred că nu au absovit nici 8 clase. Dar totuși au ajuns pretori și pensoane de conducere. Nici acum n-ar fi târziu să se deștepte, privind filme științifice despre apariția universului, dar cred că nu au TV și nici computer 🙂

Dar cel mai probabil, sunt cu interese de bani. Li s-a dat mită vreo mie de lei și scuipă el pe viitorul vostru!
Deci fiți atenți pe cine veți alege la toamnă. Cei de la PD ce conduc acum, sunt cam toți așa, cu minte de Evul Mediu.

S-a mai discutat aici.




Updated: September 16, 2019 — 11:14 pm