Proclamație către Mitropolitul Moldovei

“Preasfinția” matale, Înalt Prealumiate Mitropolit al întregii Moldove !

Noi grupul “Ateii din Moldova”, în număr impunător de mare, avem o adresare către Domnia Voastră:
Vă rugăm din fundul sufletului pe care îl avem și noi “păcătoșii”, să nu vă implicați în viața politica a Moldovei !
După declarația Domniei Voastre precum că fostul premier Vlad Filat, ar trebui eliberat din detenție și pus sub arest la domiciliu, care l-ați publicat pe site-ul oficial al Mitropoliei, noi am hotărât să luăm atitudine.
Foarte bine Vă înțelegem, că ați fost lipsit de un sponsor al Mitropoliei, care vă dădea numere guvernamentale și pașapoarte diplomatice, sau care cheltuia milioane ca să aducă Focul Haric… dar trebuie să înțelegeți și Dumneavoastră, că acești bani nu erau ai lui, ci a poporului.
După unele consultări cu colegul Dumneavoastră, Vitalicus, Patriarhul Religiei Sataniste, am ajuns la concluzie că este foarte riscant să faceți astfel de declarații politice. Oamenii pot crede că BMW-ul cumpărat recent cu 90.000 euro este de asemenea din banii furați de la BEM.
Grupul “Ateii din Moldova” nu ține nici o supărare pe membrii PLDM de la Ciocana care au refuzat să ne dea un monument ca să-l îngrijim și să-l numim “Monumentul ateilor”. Nici o supărare …
Noi vrem dreptate ! Vrem că să nu influențați masele și deciziile judecătorilor prin declarațiile Domniei Voastre, ci să-i lăsați să-și facă treaba, iar hoțul să primească pedeapsa cuvenită !
Dacă Preasfinția Dumneavoastră nu veți sta separat de deciziile politice, așa cum se cuvine într-un stat cu constituție laică, atunci grupul “Ateii din Moldova” amenință că va spune la toată lumea că Dumnezeu nu există, iar Dumneavoastră vă veți pierde businessul !

Updated: October 11, 2016 — 1:08 pm